جستجوی زیرنویس

سیستم های آب بندی سازه با مانیسیل

مواد مورد استفاده برای سیستم های آب بندی سازه، طی هزاران سال از عملکرد نسبتاً کم ملات و قیر یا زمین به عنوان درزگیر به درزگیرهای با کارایی بالا تکامل یافته اند. قیر طبیعی و مواد حاوی آسفالت قرن ها به طور گسترده ای به عنوان درزگیر پذیرفته شده اند.

درزگیرها برای سیستم های آب بندی درزها و دهانه ها (شکاف ها) بین دو یا چند بستر استفاده می شوند و جزء حیاتی برای طراحی و ساخت ساختمان هستند. هدف اصلی درزگیرها جلوگیری از ورود یا خروج هوا، آب و سایر عناصر محیطی به یک سازه و در عین حال امکان حرکت محدود زیرلایه ها است. درزگیرهای تخصصی در کاربردهای خاص مانند توقف آتش، عایق الکتریکی یا حرارتی و کاربردهای هواپیما استفاده می شود.

درزگیرها برای انواع کاربردهای تجاری و مسکونی استفاده می شود. درزگیرهای رایج عبارتند از سیلیکون، اکریلیک، اورتان، بوتیل و دیگر انواع پلیمر. فرمول‌های مختلفی در طول سال‌ها توسعه یافته‌اند که با مشخصات عملکردی که توسط استانداردهای صنعت تعیین شده‌اند و همچنین برای نیازهای خاص و منحصر به فرد کاربر نهایی مطابقت دارند. برای هر کسی که درزگیرها را مشخص می کند، مهم است که مجموعه خاصی از شرایطی که درزگیر در معرض آن قرار می گیرد را درک کند. این حداقل شامل میزان حرکت اتصالات، درجه حرارت شدید، انواع بستر و اینکه آیا درزگیر در معرض غوطه ور شدن در آب قرار می گیرد و قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش است. عدم درک این اصول می تواند منجر به انتخاب اشتباه درزگیر و در نهایت شکست درزگیر در حال استفاده شود.



آب بند پلیمری دو جزئی

در آب بند پلیمری دو جزئی ،بدون استفاده از درزگیر، انجام اکثر انواع کارهای ساختمانی تقریبا غیرممکن است. این یک ماده ضروری برای عایق آبی، حرارت و بخار و همچنین برای اتصال قطعات مختلف است. نسخه دو جزئی درزگیر عمدتاً در صنعت استفاده می شود.درزگیر پلی اورتان دو جزئی شامل جزء A و جزء B می باشد و این دو جزء برای پخت واکنش نشان می دهند. یک جزء، پیش پلیمر چسبناک سفید شیر یا زرد روشن از پلی اورتان است. جزء B خمیر یا مایع سیاه رنگی است که از مواد کیورینگ و مواد کمکی مخلوط و کم آب تولید می شود. دارای خاصیت ارتجاعی و چسبندگی خاصی پس از پخت است.

پوشش ضد آب اصلاح شده پلیمری دو جزیی محصولی است که برای سیستم های آب بندی سطوح استفاده می شود. گزینه های زیادی برای عایق کاری بتن نزدیک آب مانند استخرها و مخازن آب و آب بندی سایر پوشش های سیمانی وجود دارد. اما اینکه کدام یک از این گزینه ها می تواند در برابر فشارهای هیدرواستاتیکی و مکانیکی دوام بیاورد همواره یکی از مهم ترین پارامترهای انتخاب نوع عایق وسیستم های آب بندی بوده است. به عنوان مثال در آب بندی مخازن آب که سیستم هیدرولیک یکی از مسائل مشکل ساز است، عایق پلیمری دو جزئی یکی از راه حل های مناسب می باشد. عایق پلیمری دو جزئی می تواند انواع نیروهای ذکر شده را تحمل کند و بنابراین به مصرف کننده اطمینان می دهد که آب بندی اولیه انجام شده است. عایق پلیمری دو جزئی نیز می تواند انواع اتصالات تا 5 سانتی متر را پوشش دهد.



آب بند نما و سطوح جاذب

آب بند نما و سطوح جاذب، پوشش محافظتی بر پايه پليمر اكريليک و عاری از حلال است كه به منظور افزايش مقاومت جوی و ممانعت از نفوذ آلودگی و تغيير ظاهر سطح در سطوح خارجی و نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. اين محصول يك اشباع كننده جهت محافظت از سطوح سيمانی، بتنی، آجری، سنگی و كليه سطوح جاذب است.

سیستم های آب بندی نمای بیرونی یکی از اصول مهندسی و جزء لاینفک پروژه می باشد. نفوذ هوای سرد و گرم و همچنین آب به داخل ساختمان باعث کاهش آسایش ساکنین و افزایش مصرف سوخت تا 25 درصد می شود. سیستم های آب بندی سازه و آب بندی نمای ساختمان با توجه به اقلیم به شرح زیر است:

تعویض شیشه و آب بندی و آب بندی نمای ساختمان شیشه ای با چسب های مخصوص مقاوم در برابر UV در ارتفاع بدون نیاز به داربست، تعویض بازشوهای نمای ساختمان فریم لس و نمای ساختمان کرتین وال در ارتفاع،

عایق رطوبتی کامل سازه ها با استفاده از فناوری نانو، درز ساختمان را بپوشانید، بازسازی و مرمت نمای ساختمان،

لکه گیری و سیمان کاری در ارتفاع ،عایق بندی نمای ساختمان (عایق رطوبتی، عایق حرارتی، عایق صدا)،مقاوم سازی و عایق رطوبتی سطوح خارجی ساختمان در برابر عوامل جوی (بستن نمای ساختمان، پرکردن فضای بین سنگ ها با ملات همرنگ جهت جلوگیری از نفوذ آب به نمای ساختمان).

آب بندی کامپوزیت نما

مشکل نفوذ آب در نماهای کامپوزیت مربوط به درزها می باشد. مهر و موم لاستیکی آنها کارایی خود را از دست داده است. برای سیستم های آب بندی این اتصالات از چسب پلی اورتان که به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت و نور خورشید معروف است استفاده می شود. برای سیستم های آب بندی این نماها ابتدا باید لاستیک های معیوب برداشته شوند سپس درزهایی که نیاز به آب بندی دارند را تمیز کرده و با چسب پلی اورتان پر کنید. زیرا چسبندگی این چسب ها بسیار بالاست و در صورت تماس با کامپوزیت نما، نظافت آن نیاز به پروژه جداگانه دارد. پیمانکار باید ابتدا لبه های ورق های کامپوزیت را با چسب کاغذی بپوشاند و بعد از زدن پلی اورتان چسب های کاغذ را جدا کنید. در این صورت اگر چسب پلی یورتان روی نما ریخته شود با برداشتن چسب های کاغذ به سادگی از نمای ساختمان محو می شود. در مرحله آخر باید تایرهای سالم نصب شوند تا آب بندی نمای ساختمان کامل شود.

انواع سیستم های آب بندی در مانیسیل

گروه تخصصی مانیسیل با بیش از 10 سال سابقه تخصصی فعالیت در این حیطه، با انجام انواع سیستم های آب بندی شامل: آب بندی پلیمری دو جزئی، آب بند نما و سطوح جاذب، امولسیون قیری سرد اجرا، نفوذگر کریستال شونده، آنی گیر آب بند، ترمیم کننده بتن، واتراستاپ هیدروفیلی حجیم شونده ، شلنگ تزریق، ماستیک پلی یورتان می تواند شما را در زمینه عایق بندی سازه ها یاری و از محصولات با کیفیت برخودار کند.

گروه تخصصی عایق بندی سازه ارائه کننده و مجری تخصصی محصولات آببندی فشار مثبت و منفی شامل؛ تجهیزات تزریق مواد شیمیایی، پمپ های تزریق رزین پلی یورتان و اپوکسی، انواع پکر های فلزی و پلاستیکی تزریق، رزین فوم شونده و الاستیک پلی یورتان، آنی گیر آب بند و نفوذگر کریستال شونده، واتراستاپ هیدروفیلی، شلنگ تزریق، آب بند کننده پلیمری، آب بند نما و ... می باشد. این گروه با در اختیار داشتن تیم مجرب اجرایی آماده اجرای پروژه های تخصصی آب بندی، مقاوم سازی و تزریق در مخازن آب، بام و روف گاردن ها، استخرهای شنا، نماهای ساختمانی، چاله های آسانسور، تونل ها، پارکینگ ها، طبقات منفی و ساخت و ساز های عمرانی می باشد. جهت سفارش محصولات و آگاهی بیشتر از روش های اجرایی می توانید از وبسایت مانیسیل بازدید نمایید.