جستجوی زیرنویس

آشنایی با تاورکرین و اهمیت استفاده از آن

آیا تا به حال جا به جایی اجسام با حجم بالا مانند محموله های ساختمانی را دیده اید؟ یا تاکنون نام تاورکرین به گوشتان خورده است؟ پس در ادامه همراه ما باشید تا با این تجهیزات بهتر آشنا شویم. طبق نظر کارشناسان اوج تاورکرین، تاور کرین به نوعی جرثقیل های برجی و یا ماشین آلات سنگین ساختمانی اطلاق می شود که به وسیله آن می توان اجسام و مصالح ساختمانی و صنعتی با حجم بالا را به راحتی و در کوتاه ترین زمان جا به جا نمود.

شرکت اوج تاورکرین معتقد است که این تجهیزات تاورکرین و آسانسور کارگاهی با کمک تکنولوژی پیشرفته خود، تا ارتفاع بسیاری بالا رفته و اجسام را در زوایا و شعاع مشخصی جابه جا می نماید و حتی در فواصل دورتر منتقل می کند. این سیستم های پیشرفته و ماشین آلات از قدرت و مانور بالایی در زمینه جا به جایی و باربرداری برخوردار می باشند.

این تجهیزات یکی از کاربردی ترین و محبوب ترین ماشین آلات و تجهیزات در فعالیت های عمرانی و پروژه های عظیم ساخت و ساز به شمار می رود. تاورکرین ها در انواع گوناگونی تولید شده اند که هر کدام بسته به تکنولژی خود، کاربردی متفاوت را دارد. بهتر است برای خرید، نصب و راه اندازی تاورکرین مورد نظر خود تحقیق و بررسی های لازم را انجام دهید تا بهترین و به صرفه ترین نوع را خریداری نمایید.

تاورکرین

عملکرد تاورکرین

تاورکرین ارائه شده توسط مجموعه اوج تاور کرین شامل تجهیزاتی است که مناسب برای جا به جایی و بلند کردن ابزاری مانند آهن الات، ابزار و تجهیزات سنگین ساختمانی و مواردی از این قبیل می باشند. می توان به وسیله این ماشین لوازم سنگین را برای ساخت و ساز تا ارتفاع مشخصی بالا برد و بعلاوه محصولی مورد توجه در صنعت حمل و نقل شناخته می شود. از قابلیت های این ماشین می توان به جا به جایی اجسام به صورت عمودی و افقی اشاره نمود. ساخت سد، برج، آسمان خراش، پل سازی، حمل کالا از کارکردهای این محصول به شمار می اید.

نکات مهم در دسته بندی انواع تاورکرین

جرثقیل های برجی و ساختمانی بسته به ویژگی های مشخصی که دارند به انواع مشخصی تقسیم می شوند که اینجا تیم حرفه ای اوج تاورکرین ملاک های دسته بندی تاورکرین و آسانسور کارگاهی را مشخص نموده اند. ابعاد، مدل نصب شدن و شعاع حرکتی ملاک های دسته بندی انواع جرثقیل ساختمانی به شمار می رود.

انواع تاورکرین

ابعاد

تاورکرینها بسته به ابعاد طراحی شده به دو نوع کوچک و بزرگ تقسیم می شوند. کرین های کوچک برای محیطهای کوچک تر و کارگاهی بسیار مناسب است و حجم سبک تری را جا به جا می نماید در حالی که تاورکرینهای بزرگتر برای برج ها و سازه های بسیار بزرگ و با ارتفاع بالا استفاده می شوند.

مدل نصب شدن

اوج تاورکرین بیان می دارد که نصب و اه اندازی تاورکرین ملاک دسته بندی این تجهیزات به شمار می رود. یکی از مدل های نصب خودنصب شونده هستند و برای نصب نیاز به عامل کمکی نیست و ارتفاع را خود به طور اتومات کم و زیاد می نماید. نوع دیگر کمک نصب شونده است که نیاز به کمک کننده داشته مانند هلیکوپتر، تا در نصب آن کمک نماید. این نوع تاورها از قدرت بالایی نیز برخوردار هستند.

شعاع حرکتی

جرثقیل های برجی، با شعاع 360 درجه بارها را جا به جا می نمایند و در محورهای x و y و zحرکت می کنند. که همین عامل تاورکرینها را به سه نوع ثابت، متحرک و بالارونده تقسیم می نماید.

تاور کرین های ثابت

تاور کرین های ثابت

این نوع از جرثقیل ها ویژگی منحصر به فردی نداشته و تنها مناسب برای جا به جایی های عادی به شمار می رود. این محصول قابل جا به جایی نیست.

تاور کرین متحرک

یکی از کاربردی ترین انواع جرثقیل برجی همین مدل متحرک است که در محور x و y حرکت می نماید و شعاع عملیات قابل استفاده این دستگاه گسترده تر است. این نوع تاورکرین ها به سه مدل ریلی، جاده ای و شناور تقسیم می شوند.

تاورکرین ریلی بر روی ریل حرکت کرده و تا زمانی که ریل باشد به حرکت خود ادامه می دهد. در ادامه کارشناس این مجموعه به تاورکرین های جاده ای اشاره می کند که ابعاد کوچکی داشته و شبیه جرثقیل هستند که این نوع قدرت حمل کمتری را دارد. در نهایت تاور شناور است که در آب دریاها برای معادن نفتی استفاده می شود.

تاورکرین های بالارونده

این جرثقیل برجی، از نوع بالارونده غالباً برای ساخت بناهای بلند استفاده می شود و به صورت خودکار ارتفاع را بالا می برد. این محصول مناسب برج سازی، آسمان خراش و پروژه های عظیم است. لازم به ذکر است که تمامی تاور کرین های ذکر شده را می توانید از مجموعه اوج تاور کرین خریداری و یا اجاره کنید.

اجزای تاور کرین

اجزای تاور کرین

در ادامه با اوج تاورکرین به اجزای تشکیل دهنده این سیستم می پردازیم. این ماشین کاربردی از بخش های برقی، فیزیکی و مکانیکی بی شماری تشکیل شده که هر کدام بسته به نوع جنس خود اثری مهم در دستگاه دارد. ار مهم ترین قطعات تاورکرینها می توان به فلش یا بازوی تاورکرین، واحد گردان یا کله قندی، سکشن ها ارتفاعی، پایه تثبیت اشاره نمود.

فلش، بازوی تاور کرین

بازو در تاورکرین اصلی ترین کار را بر عهده دارد که آن را با نام فلش یا JIB می شناسند. این بخش وظیفه جا به جایی ها را بر عهده دارد. محدوده وزنی این بخش در جلوی بازو در نظر گرفته شده است. بر روی بازوی دستگاه نباید بیشتر از حجم مشخص بار اضافه نمود چرا که ممکن است با سنگینی مواجه شده و حوادث جبران ناپذیری ایجاد شود.

واحد گردان، کله قندی

کله قندی بخش مهمی برای تاورکرین ها است؛ زیرا مناسب برای حفظ بازویی است که سیم بکسل از آن رد می شود.

سکشن ارتفاعی

از سکشن ارتفاع برای ارتفاع دادن به جرثقیل استفاده می شود.

پایه تثبیت

در نهایت پایه تثبیت است که در بتن جاگذاری شده و فیکس می شود که مهم ترین بخش در نصب و راه اندازی تاورکرین به شمار می رود.

اوج تاور کرین

در پایان

گروه حرفه ای و متخصص اوج تاورکرین از سال 1390 به شما مشتریان عزیز، خدمات فروش و ارائه و نصب انواع تاورکرین و آسانسور کارگاهی را با ایمن ترین استانداردها ارائه می نمایند. شما می توانید در پروژه های ساخت و ساز خود برای جا به جایی های بزرگ از انواع جرثقیل های برجی استفاده نمایید.